Met het oog op de maatregelen genomen door de federale overheid met betrekking tot het bestrijden van het Corona virus, willen wij u informeren over de door ons genomen maatregelen:

– we sluiten onze toonzaal en magazijn vanaf heden tot nieuws van de federale overheid- onze kantoren blijven open en zijn telefonisch bereikbaar tussen 9 en 13u. E-mail zullen we zo snel mogelijk beantwoorden.

– dringende interventies voeren we uit mits een aantal duidelijke richtlijnen die u via mail zal ontvangen. We willen noch u noch onze collega’s in gevaar brengen.

– wenst u een offerte? Stuur ons drie foto’s (buitenaanzicht/ binnenaanzicht en een foto van de dagkant). Daarnaast ook de afmetingen van de poortopening langs de buitenzijde ( vanop de blauwe steen tot onder de balk en van muur tot muur). We zullen na overleg u dan zo snel mogelijk een prijsindicatie bezorgen. Heeft u een bouwplan kan u dit digitaal bezorgen.We volgen de evolutie en overheidsbeslissingen op de voet en zullen zeer snel communiceren mochten er wijzigingen zijn.
We moedigen iedereen aan om via zijn persoonlijk gedrag een bijdrage te leveren in de strijd tegen het corona virus.
Stefan Van Ophalvens

Menu