Kantelpoorten op hun best bij SiMa in Keerbergen

Goedkope garagepoorten bij SiMa

Ben je op zoek naar een goedkope garagepoort? En liefst dan nog een goedkope sectionaalpoort? In onze uitgebreide collectie sectionaalpoorten vind je beslist een goedkope sectionaalpoort. En ook een goedkope kantelpoort vind je bij SiMa! SiMa garandeert jou goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wat kost een garagepoort?

Dat is uiteraard een makkelijke vraag met geen simpel antwoord. Bij SiMa Poorten vind je garagepoorten voor elk budget. We hebben heel gesofistikeerde poorten met een top-of-the-bill motor, super geïsoleerd en met een bekleding naar wens. En we hebben zeker ook goedkope garagepoorten in de aanbieding. Bij SiMa Poorten vindt iedereen een degelijke, kwalitatieve garagepoort naar eigen budget.

We kunnen u al een garagepoort met motor, 2 afstandsbedieningen en 40 mm dikke isolatie aanbieden voor een prijs van minder dan 1.600 euro (ex. btw, geleverd en geplaatst in een straal van 15km en met max. afmetingen 250/215cm).

Goedkope garagepoorten

Wij hebben in ons assortiment heel wat garagepoorten die budgetvriendelijk zijn. En toch van een bovenste beste kwaliteit. Vooral de sectionaalpoorten doen het tegenwoordig heel goed, maar ook kantelpoorten zijn een prima alternatief. De kantelpoorten van nu zijn trouwens ook heel wat gesofistikeerder en veel beter geïsoleerd dan de oudere kantelpoorten. Een kantelpoort is vaak ook goedkoper dan een sectionaalpoort.

goedkope garagepoort

Goedkope sectionaalpoort

Een goedkope sectionaalpoort vind je bij SiMa poorten. En dan stellen we je graag in het bijzonder de SiMa budget Line sectionaalpoorten voor. Deze poorten zijn 4 cm dik. Ze werken met de uitstekende Sommer motor en worden geleverd met twee afstandsbedieningen.

Een sectionaalpoort voor 1599 euro!

Zo koop je de SiMa Budget Line sectionaalpoort met de afmetingen 2,5m breed en 2,15 m hoog voor maar 1599 euro (excl. btw). Een echt goedkope sectionaalpoort van een uitstekende kwaliteit. Deze goedkope sectionaalpoort kan je uitbreiden met een draadloze drukknop en een codeklavier. Uiteraard kunnen wij ook andere afmetingen aanbieden. Onze sectionaalpoorten zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Goedkope kantelpoort

Toch liever een kantelpoort? Een kantelpoort is nog budgetvriendelijker dan een sectionaalpoort. Voor een kantelpoort heb je wel sowieso meer ruimte nodig en verlies je ook meer ruimte in je garage. Je garage moet er zich dus toe lenen.

Een kantelpoort kan je net zoals een sectionaalpoort uitrusten met een motor zodat ze automatisch opent. We bieden kantelpoorten aan in allerlei afmetingen en RAL-kleuren. En je vind bij SiMa Poorten ook de goedkope kantelpoorten. We hebben voor elk budget een passende kantelpoort.

Een offerte voor jouw goedkope garagepoort?
Bel 0495 87 21 99 of stuur ons een mail.

Menu