Wie zijn we

Stefan Van Ophalvens: de zaakvoerder

Stefan Van Ophalvens is al 22 jaar zaakvoerder van SiMa poorten. En al 28 jaar specialist in sectionaalpoorten. Hij komt bij u de opmetingen doen en geeft u professioneel advies aangepast aan uw project. Daarna maakt hij een offerte voor u op. Hij is uw enige aanspreekpunt tijdens het hele proces, van opmeting tot eindafwerking. Ook de plaatsing en de oplevering volgt Stefan nauwkeurig op. U kan Stefan contacteren  via stefan@sima-poorten.be .

SiMa Poorten - Stefan Van Ophalvens

Silke Van Ophalvens: de toekomst

Silke Van Ophalvens heeft in 2021 haar eerste stappen gezet in het bedrijf. Als allround collega kan u haar ontmoeten op diverse plaatsen van het bedrijf. Order administratie, facturatie of u met een glimlach ontvangen in onze toonzaal. U kan Silke contacteren  via silke@sima-poorten.be .

Peter Pittevils

Peter is van bij de start betrokken bij Sima. Samen met Stefan is hij het aanspreekpunt voor onze klanten en partners. Tevens ondersteunt hij Sima in de sales en marketing. Peter is te bereiken via peter@sima-poorten.be.

Ilse Van der Wee: boekhouding en administratie

Ilse Van der Wee is de verantwoordelijke voor de boekhouding en de administratie.  Ilse is te bereiken boekhouding@sima-poorten.be .

Onze montageploeg

En last but not least, stellen we u graag onze montageploeg voor. Kevin, Jordi en Dieter komen met veel enthousiasme, technische kennis en paraatheid uw sectionaalpoort, deuren of hekwerk installeren. Zij zijn bijzonder technisch onderlegd en hebben ettelijke jaren ervaring in de montage en de herstelling van allerhande garagepoorten, deuren en hekken.

Graag meer informatie of een afspraak? Bel ons op 0495 87 21 99

Menu