Wie zijn we

Stefan Van Ophalvens: de zaakvoerder

Stefan Van Ophalvens is al 17 jaar zaakvoerder van SiMa poorten. En al 30 jaar specialist in sectionaalpoorten. Hij komt ter plaatse de opmetingen doen en geeft u professioneel advies aangepast aan uw project. Ook de plaatsing en de oplevering volgt Stefan op. U kan Stefan contacteren via stefan@sima-poorten.be.

SiMa Poorten - Stefan Van Ophalvens

Ilse Van der Wee: Administratief en financieel verantwoordelijke

Ilse Van der Wee staat als partner van de zaakvoerder in voor alle administratieve taken. Die lopen van het maken van offertes tot de planning zodat uw poort op de juiste moment geplaatst wordt. Daarnaast neemt zij ook de boekhoudkundige functies op zich. Ilse is voor al uw vragen bereikbaar via boekhouding@sima-poorten.be of via 0495 87 21 99.

Silke Van Ophalvens: de toekomst

Silke Van Ophalvens is de toekomst van Sima. Tijdens de week is zij een ijverige studente aan de universiteit in Hasselt. Begin 2022 zette zij de eerste stappen in het bedrijf. Zo zal u haar vaak tegenkomen in de toonzaal maar ook onze media word beheert door haar.

Peter Pittevils: Sales en marketing

Peter staat naast Stefan in voor de sales. Hij is mede aanspreekpunt voor onze klanten. Tevens ondersteunt hij Sima in de marketing. Peter is te bereiken via peter@sima-poorten.be.

Onze montageploeg

En last but not least, stellen we u graag onze montageploeg voor. Onder leiding van Kevin komen ze met veel enthousiasme, technische kennis en paraatheid uw sectionaalpoort, deur of hekwerk installeren. Zij zijn bijzonder technisch onderlegd en hebben al ettelijke jaren ervaring in de montage en herstellingen.

Graag meer informatie of een afspraak? Contacteer ons op het nummer: 0495 87 21 99 of via e-mail: info@sima-poorten.be