Wie zijn we

Stefan Van Ophalvens: de zaakvoerder

Stefan Van Ophalvens is al 10 jaar zaakvoerder van SiMa poorten. En al 23 jaar specialist in sectionaalpoorten. Hij komt bij u de opmetingen doen en geeft u professioneel advies aangepast aan uw project. Daarna maakt hij een offerte voor u op. Hij is uw enige aanspreekpunt tijdens het hele proces, van opmeting tot eindafwerking. Ook de plaatsing en de oplevering volgt Stefan nauwkeurig op. U kan Stefan contacteren  via stefan@sima-poorten.be .

SiMa Poorten - Stefan Van Ophalvens

Peter Pittevils: sales en marketing

Peter is al meer dan zeven jaar betrokken bij Sima. Samen met Stefan is hij het aanspreekpunt voor onze klanten en partners. Tevens ondersteunt hij Sima in de sales en marketing. Peter is te bereiken via peter@sima-poorten.be of via 0496 52 96 52 .

Ilse Van der Wee; voor al uw operationele vragen:

Ilse Van der Wee is de administratieve duizendpoot van SiMa. Zij staat in voor de offertes, de betalingen en alle andere administratieve taken. Ilse is te bereiken op 0495 87.21.99 of via info@sima-poorten.be .

Onze montageploeg

En last but not least, stellen we u graag onze montageploeg voor. Kevin, Jordi en Dieter komen met veel enthousiasme, technische kennis en paraatheid uw sectionaalpoort, deuren of hekwerk installeren. Zij zijn bijzonder technisch onderlegd en hebben ettelijke jaren ervaring in de montage en de herstelling van allerhande garagepoorten, deuren en hekken.

Graag meer informatie of een afspraak? Bel ons op 0495 87 21 99

Menu