Goedkope sectionale poorten? SiMa helpt u met een budget sectionaalpoort!

Specialist in sectionale poorten

Bij SiMa Poorten zijn we gespecialiseerd in sectionale poorten. We bieden een heel ruim gamma aan, waaronder ook goedkope sectionale poorten. Bij ons is goedkoop tegelijk ook goeie kwaliteit. Wij willen al onze klanten tevreden houden en we werken alleen met maar met materialen en merken die kwalitatief zijn – ook in het goedkopere segment.

De goedkope sectionaalpoort: vanaf 1599 euro!

Bij ons vindt u al een goedkope sectionale poorten vanaf 1599 euro. Dat zijn op en top volwaardige sectionaalpoorten met 4cm dikke isolatie, volle assen op nylon wielen en kogellagers. Deze budget sectionaalpoorten monteren we met zespuntsscharnieren en verstevigingen op de panelen. Prima kwaliteit dus!

Goedkope sectionaalpoort met kwalitatieve Sommer motor

Onze goedkope sectionaalpoorten zijn allemaal voorzien van een hoogwaardige en kwalitatief hoogstaande Sommer motor. U krijgt er ook standaard 2 afstandsbedieningen bij. Deze poortautomatisatie is gemaakt in Duitsland en biedt heel wat voordelen:

  • veilig en snel uw garagepoort openen
  • de Sommer motor is energiebesparend
  • makkelijke afstandsbediening (u krijgt er 2 exemplaren gratis bij)
  • motor blokkeert als iets of iemand tussen de poort belandt
  • ketting van deze motor is heel slijtvast en heeft hoge trekweerstand
geodkope sectionaalpoort hanbediend
[vc_media_grid element_width=”3″ gap=”4″ grid_id=”vc_gid:1597992250901-9b99c5f7-848d-8″ include=”1724,1723″ css=”.vc_custom_1597992602579{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”]

Goedkope sectionaalpoorten in tal van RAL-kleuren en afmetingen

De standaard goedkope sectionaalpoorten hebben afmetingen van 2,5m breed en 2,15m hoog. Uiteraard zijn deze modellen ook in andere afmetingen te krijgen. Een specifieke kleur in gedachten? Wij bieden ze aan in alle RAL-kleuren!

Kies uw ideale sectionaalpoort in onze showroom

Wij bieden sectionaalpoorten aan voor ieder budget. Toch graag nog wat extra opties of een andere look? Een houten sectionaalpoort of een sectionaalpoort met een deur erin? Kom zeker eens een kijkje nemen in onze showroom. Dan helpen we u zo verder. En maken we graag een gratis en vrijblijvende offerte!

Onze kwalitatieve goedkope sectionaalpoorten met eigen ogen zien?
K
om langs in onze showroom!
We geven u graag nog wat extra uitleg en maken met plezier een offerte!