Garagepoort kapot? Wij zorgen voor een snelle herstelling!

Herstelling garagepoort

Niks zo vervelend als een garagepoort die kapot is. Daar staat u dan. U krijgt uw auto de deur niet meer in of uit. Misschien is degene die uw garagepoort geïnstalleerd heeft, niet bereikbaar of was u niet tevreden over zijn service. Bij SiMa Poorten kunt u wel terecht! Wij zorgen voor een snelle herstelling van uw garagepoort!

Onderhoud van uw garagepoort

Het is ook slim om uw garagepoort regelmatig te laten onderhouden. Wij raden u aan om toch om de 2 jaar uw poort te laten checken en onderhouden, zeker als u een geautomatiseerde garagepoort hebt. Wij bieden daarvoor een voordelig servicecontract aan.

Welke werken voeren wij uit aan uw garagepoort?

Wij zorgen voor een totaalaanbod aan service, onderhoud en herstelling:

  • vervanging en herstelling veren garagepoort
  • vervanging en herstelling panelen garagepoort
  • vervanging en herstelling motor van geautomatiseerde garagepoort

Wij herstellen en onderhouden elk merk en elk type poort!

onderhoud herstelling garagepoort

Ook herstelling en onderhoud elk merk sectionaalpoort

Heeft u een sectionaalpoort aangeschaft bij een andere leverancier of als onderdeel van een casco woning aangekocht? Wij herstellen uw sectionaalpoort, ook als u ze niet bij ons aangekocht heeft. Het herstellen van sectionale poorten is onze specialiteit! Wij herstellen elk merk en elk type sectionaalpoort.

Ook onderhoud en herstelling als u nog geen klant bij ons bent!

Bent u geen klant bij SiMa poorten maar zoekt u toch een technieker of monteur om uw garagepoort te herstellen en te onderhouden? Wij zorgen ervoor dat uw garagepoort weer probleemloos werkt en perfect onderhouden is. Ook als u uw garagepoort niet bij ons aangekocht heeft!

Ook voor uw nieuwe garagepoort!

Heeft uw garagepoort het definitief begeven? Geen nood. Bij SiMa Poorten vindt u een uitgebreid assortiment garagepoorten in allerlei prijsklassen, verschillende stijlen en merken, maar altijd met onze uitstekende service erbij! Ook voor uw sectionaalpoort of geautomatiseerde garagepoort bent u bij ons aan het goede adres!

Onderhoud, service en herstelling van uw garagepoort?
We helpen u graag verder!
Bel +32 (0)495 87 21 99 voor een vrijblijvende offerte of een dringende herstelling!