Kantelpoorten op hun best bij SiMa in Keerbergen

Kantelpoort kopen?

Wilt u een kantelpoort kopen? Prima idee. Hoewel veel mensen tegenwoordig bewust kiezen voor een sectionaalpoort, kan een kantelpoort ook nog altijd prima dienst doen. Vaak is het een budgetvriendelijke oplossing. Bij SIMA zijn we specialist in sectionaalpoorten én in kantelpoorten.

Kantelpoorten in allerlei afmetingen en kleuren

Een kantelpoort is een klassieker en blijft veel gevraagd. Een kantelpoort sluit je garage veilig af. De deur van zo’n kantelpoort bestaat uit één grote plaat die met een veer naar boven kantelt. Zo schuift de kantelpoort horizontaal tegen je plafond als je de garagepoort opent.

Kantelpoort die automatisch opent

Kantelpoorten, dat roept bij veel mensen een beeld van de vroegere kantelpoort op. Vandaag de dag zijn de kantelpoorten ook uitgerust met allerlei beveiligen. En je kan je kantelpoorten ook van allerlei snufjes voorzien zodat ze automatisch opent. Dan werken we met een motor en open je de kantelpoort met een zendertje.

Er zijn ook heel wat mogelijkheden bij SIMA naar afmetingen toe. En ook alle RAL kleuren zijn mogelijk.

Kantelpoorten die naar buiten draaien

Kantelpoorten heb je in twee verschillende uitvoeringen. Je kan kiezen voor een kantelpoort die naar buiten draait. Deze kantelpoort kantelt een stukje naar buiten als je de garagepoort opent. Als je garagedeur vlakbij een voetpad ligt, kan dat vervelend zijn.

Kantelpoorten die binnen je garagemuren blijft

Daar is een andere oplossing voor: de kantelpoort die binnen de zijmuren van je garage blijft. In de garage zelf heb je dan weer wel meer ruimte nodig om de poort naar binnen te laten openen. Zo’n binnenblijvende kantelpoort is ideaal als je garage vlak aan straat ligt en bij afgeronde dagopeningen.

Voordelen kantelpoort

Wat zijn nu de voordelen van zo’n kantelpoort en waarom zou je voor een kantelpoort kiezen in plaats van bijvoorbeeld een sectionale poort?

  • Een kantelpoort is goedkoper dan een sectionale poort, maar met een SIMA kantelpoort haal je beslist kwaliteit in huis.
  • Een kantelpoort is heel sterk en beschermt je garage tegen ongewenste bezoekers
  • Onze kantelpoorten kan je makkelijk, comfortabel en zonder al te veel kracht te moeten gebruiken openen en sluiten

Goedkope kantelpoort

Een kantelpoort is vaak een goedkope, maar toch kwalitatieve oplossing voor je garage. Zo zijn kantelpoorten voor bijvoorbeeld garageboxen meestal de beste en de budgetvriendelijkste oplossing. Bij SIMA vind je zeker een goedkope kantelpoort die toch heel kwalitatief is en aan je verwachtingen zal voldoen.

Een offerte voor jouw kantelpoort?
Bel 0495 87 21 99 of mail ons voor je vrijblijvende offerte.

Menu