De landelijke sectionaalpoort: een blijver!

Wat is een landelijke sectionaalpoort?

Een landelijke sectionaalpoort is een poort die bestaat uit verticale planchetten (lamellen) die al dan niet automatisch naar omhoog schuiven. Dit type garagepoort plooit in elkaar en neemt zo niet veel plaats in. Noch in uw garage zelf, noch aan de buitenkant.

Sectionale poorten landelijke stijl

Bij SiMa vindt u een uitgebreid gamma in sectionale poorten in landelijke stijl. De landelijke, strakke stijl ziet u tegenwoordig overal opduiken. U krijgt de keuze tussen verschillende varianten. U kunt kiezen voor een heel klassieke, landelijke stijl. Of misschien heeft u het meer voor een wat strak en modern landelijk design? Wij bieden landelijke sectionaalpoorten aan in zowel klassieke, landelijke stijl als de meer strakke uitvoering.

Landelijke sectionaalpoort met automatisatie

De landelijke sectionaalpoort opent of sluit u met de hand of u rust ze uit met automatisatie. Automatisatie is uiteraard een pak makkelijker en comfortabeler. Zo hoeft u nooit nog uit uw auto te stappen om uw garagepoort te openen. Heel handig als het regent. Een geautomatiseerde sectionaalpoort is ook beter beschermd tegen inbraak.

landelijke sectionaalpoort

De houten landelijke sectionaalpoort

Heel wat van onze klanten kiezen voor een houten landelijke sectionaalpoort. Zo’n houten sectionaalpoort in landelijkste stijl heeft een heel natuurlijke, authentieke uitstraling. Hout is het natuurproduct bij uitstek dat heel goed past bij die landelijke stijl. En u kiest die houten landelijke sectionaalpoort in een heel klassieke uitvoering of eerder in een strakke stijl. Onze specialisatie is zondermeer de landelijke sectionaalpoort afgewerkt met plint en makelaar.

Verschillende houtsoorten en RAL-kleuren

En u kiest bij SiMa uit heel wat houtsoorten:

  • eik
  • meranti
  • beuk
  • afromosia
  • padouk

Houten landelijke sectionaalpoorten zijn bij ons ook in elke RAL kleur te krijgen.

Vergrijzen of behandelen met olie

We kunnen die houtsoorten behandelen of natuurlijk plaatsen. Dan zullen ze ook op een heel natuurlijke manier vergrijzen. Of u laat uw landelijke sectionaalpoort behandelen met een olie om ze zo beter te beschermen tegen de soms heel grillige weergoden in België.

Metalen landelijke sectionaalpoort

De landelijke sectionaalpoort kan u ook in metalen uitvoering krijgen. Al dan niet in een houtimitatie en/of in een RAL-kleur van uw keuze. Zo’n metalen landelijke sectionale poort is heel onderhoudsvriendelijk en is ook voor uw portemonnee een goeie zaak.

Kies uw landelijke sectionaalpoort in onze showroom

Wat voor poort u ook in gedachten heeft, kom zeker eens een kijkje nemen in onze showroom. We hebben verschillende uitvoeringen staan en laten u graag de mogelijkheden zien. Als u dat wilt, maken we een vrijblijvende en gratis offerte.

Een offerte voor uw landelijke sectionaalpoort?
Bel 0495 87 21 99 of stuur ons een mail.
En breng zeker eens een bezoekje aan onze showroom!

Menu