Renovatie van je garagepoort? Bij SiMa poorten krijg je knowhow, kwaliteit en service

Een meerwaarde voor uw woning

Uw garagepoort renoveren of vervangen biedt een echte meerwaarde voor uw woning. U geniet niet alleen van meer comfort, maar uw woning is ook veiliger, beter geïsoleerd en heeft daarboven een gloednieuwe uitstraling.

Renovatie bestaande poort

Wij renoveren uw bestaande garagepoort. Een nieuwe kleur geeft uw garagepoort niet alleen een frisse look, maar beschermt uw poort ook tegen slijtage en negatieve weersinvloeden. We matchen zelfs perfect de kleur van uw poort aan de kleur van uw ramen en deuren. Zo brengt u eenheid in uw gevel en geeft u uw woning een elegant aanzien.

Is een likje verf niet genoeg? Laat u inspireren door onze 12 verschillende poortstijlen en geef uw woning de soort garagepoort die u wenst. Kies voor meer comfort en veiligheid. Wij automatiseren ook uw bestaande garagepoort.

Een nieuwe garagepoort van SiMa poorten

Wanneer we uw garagepoort renoveren, voeren we herstellingen uit waar nodig. Is uw poort versleten? Dan is het vaak voordeliger uw oude poort te vervangen dan die te repareren. We breken uw versleten poort uit en plaatsen een gloednieuwe poort.

Maatwerk: 12 verschillende stijlen om uit te kiezen

Bij SiMa poorten leveren we maatwerk. Wij halen het meeste uit uw budget en installeren de garagepoort die volledig in de stijl en kleur is die u wenst. Ontdek onze 12 verschillende poortstijlen:

renovatie garagepoort

Meer comfort met een automatische garagepoort

Bespaar uw rug en kies voor een automatische garagepoort. Stop met trekken en sleuren aan die oude poort en kom thuis in alle comfort. Met een simpele druk op een knop opent de garagepoort. U hoeft zelfs uw auto niet uit.

Anti-ophefsysteem zorgt voor inbraakveiligheid

Onze elektrische garagepoort biedt veiligheid en geeft inbrekers geen enkele kans. Automatische poorten rusten we uit met een veilig codeklavier of vingerscansysteem zodat enkel u of uw gezin toegang heeft tot de poort. Uw automatische poort opheffen of forceren is onmogelijk dankzij een slim anti-ophefsysteem. Met een automatische garagepoort van SiMa poorten maakt u zich geen zorgen meer over inbraak.

Bespaar op uw energiefactuur met betere isolatie

Uw garagepoort renoveren of vervangen zorgt voor een betere isolatie van uw woning. Als gaat over isolatie laten oude poorten vaak te wensen over. Ze laten de koude binnen en de warmte ontsnapt naar buiten. Dankzij rubberen dichtingstrips tussen de panelen en rondom uw nieuwe poort, is uw garage perfect luchtdicht. Kortom, uw woning is beter geïsoleerd en daardoor bespaart u op uw energieverbruik.

Prijs garagepoort

Vanaf € 1699 geniet u van een nieuwe garagepoort van SiMa poorten. De prijs hangt af van uw voorkeur:

  • Welk type garagepoort?
  • Manueel of automatisch?
  • Hout of aluminium?
  • Welke persoonlijke toetsen?

Graag meer informatie of een afspraak?
Bel +32 (0)495 87 21 99 of mail ons!